سایت استعلام ممنوعیت خروج از کشور با کد ملی
استعلام ممنوع الخروجی به صورت آنلاین امکان پذیر شد.سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سامانهای برای استعلام آنلاین ممنوعیت خروج مسافران راهاندازی کرده است که افراد تنها با وارد کردن کد ملی خود در سایت https://my.ssaa.ir/portal/executive/inquery-exitban میتوانند از وضعیت ممنوع الخروجی خود مطلع شوند.
تا پیش از این مسافرانی که قصد خروج از کشور را داشتند تنها از راه مراجعه حضوری به اداره گذرنامه یا استعلام تلفنی قادر به مشخص کردن وضعیت ممنوع الخروجی خود بودند؛ اما با راهاندازی این سامانه از این پس میتوانند به صورت آنلاین ممنوع الخروجی بودن یا نبودن خود را چک کنند.
ممنوعیت خروج از کشور دلایل مختلفی مانند بدهی مالیاتی (حداقل 500 میلیون تومان)، عدم اجازه ولی یا قیم، منع امنیتی برای کشور، منافات با مصالح نظام و همچنین دستور مقام قضایی دارد و افرادی که شامل آن میشوند اجازه نخواهند داشت از هیچکدام از مرزهای کشور به خارج سفر کنند.
اخیرا با توجه به مشکلاتی که برای هموطنان برای خروج از کشور بوجود آمده است. اداره گذرنامه جهت اطلاع از ممنوع الخروجی افراد حقیقی و حقوقی به کمک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سامانه آنلاینی را افتتاح نموده که شما میتوانید براحتی و با استعلام ممنوع الخروجی با کد ملی خیالتان قبل از سفر به خارج از کشور راحت شود.آدرس سایت استعلام اینترنتی ممنوع الخروجی exitban.ssaa.ir میباشد.
استعلام ممنوع الخروجی شامل چه مواردی است؟
- استعلام ممنوع الخروجی کیفری
- استعلام ممنوع الخروجی مالیاتی
- استعلام ممنوع الخروجی قوه قضاییه
- استعلام ممنوع الخروجی دارایی
مراحل رفع ممنوع الخروج به چه شکلی است؟
قانون خیلی واضح توضیح داده است که اگر متهم بدلیل بدهی مالیاتی ممنوع الخروج بود باید بدهی خود را بپردازد و با در دست داشتن مدارک به شعبه صادر کننده رای رفته و نسبت به فسخ قرار ممنوع الخروجی توسط مرجع صادر کننده یا نقض ممنوع الخروج توسط مرجع تجدید نظر کننده اقدام نماید.بدهکاران ارزی که تعهدات ارزی دارند باید ماده 17 قانون گذرنامه را به دقت بخوانند.چرا که دولت و قوه قضایی میتواند طبق بدهی ارزی قرار ممنوع الخروجی شخص را صادر کند.
افراد ممنوع الخروج به چه اشخاصی گفته می شود؟
- افرادی که بدهی قطعی مالیاتی دارند و یک مرجع ذیصلاح حکم بدهی آنها را محرز دانسته و منجر به صدور رای دادگاه در خصوص آنها شده باشد.
- افراد بی بند و باری که در کشورهای خارجی در سنوات گذشته مشکلات اخلاقی و بی بندو باری و گدایی و یا دزدی و کلاشی و کلاهبرداری فیزیکی و یا اینترنتی انجام داده باشند و توسط پلیس کشور ثالث به پلیس بین اللمل و اینتر پل گزارش شده باشند.
- افرادی که مقامات کشور سفر آنها را به دلایل امنیتی به صلاح کشور نمیدانند
- خانم ها و یا فرزندانی که همسرشان و یا پدرشان وکالت دارند و باید با اخذ اجازه از آنها از کشور خارج شوند
زمان و مدت ممنوع الخروجی هر شخص چقدر است؟
طبق آیین دادرسی ماده 133 دادرسی کیفری دادگاه 6 ماه میتواند شخص را ممنوع الخروج نماید و در هر دوره نیز رای را برای یک دوره 6 ماهه دیگر تمدید کند.
مراحل رفع ممنوع الخروجی:
متهم به ممنوع الخروجی 20 روز فرصت اعتراض به رای دادگاه و اثبات بیگناهی و برائت خود دارد و اگر بیگناهی اثبات شد دادگاه میبایست بلافاصله به سازمان مرتبط اطلاع دهد تا حکم لغو شود.